torsdag 1 juli 2010

Juli rivstartar!

Redan på juli månads första dag händer det grejer! Som utlovat i tidigare release så meddelade idag GRC att man uppnått kommersiell produktion. En stor dag för bolaget och dess aktieägare. Releasen väcker dock ett stort frågetecken, hur går det med agitated leech-delen, alltså lakningsdelen, av processen? Under de senaste månaderna har koncentrat sålts, men när kommer produktionen av doré-tackor ingång och därmed större inkomster?

hemsidan finns en ny presentation, väl värd att se om man är det minsta intresserad av gruvdrift. Dessutom en ny liten box på hemsidan som skvallrar om vad som komma skall:

Tyvärr får guldet rejält på käften, och givetvis är det ingen teknisk "analytiker" som förutsett detta, antagligen ingår dagens utveckling i de 50% som TA inte stämmer...
Fallande guldpris håller borta köparna och aktien har efter ett snabbt ryck till nytt ATH fallit tillbaka något. Skit samma, det är nu det roliga börjar och pengarna börjar rulla in. Kanadabörsen håller stängt idag och har inte möjlighet att reagera på dagens fall i råvarupriser, så det är hjälm och tandskydd som gäller inför morgondagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar