fredag 21 augusti 2009

Köp - Peyto

Förändrade omständigheter som också öppnat upp för möjligheter gör att jag tvingas avbryta månadssparandet. Jag får nog anledning att återkomma till vart pengarna nu kommer att gå istället. Sista köpet enligt principen månadsspar åtminstone för i år genomfördes i dag och det blev ytterligare 150 andelar i Peyto. Efter misslyckat bottenfiske i Furtum (+5% i veckan!) fick det instället bli gamla goda Peyto som hålls nere av låga fossilgaspriser. Vi får se hur länge man håller fast vid den höga direktavkastningen, i dagsläget 15,8%, risken att de månatliga utdelningarna blir nedjusterade är överhängande om inte gaspriset repar sig ganska snart. Q2 - Conferance Call ligger förresten ute på hemsidan, hörvärt som vanligt.

En liten kommentar om GRC också, det blev lite struligt förra veckan, i torsdags meddelandes först att sista tillståndet erhållits, vilket senare förtydligades och delvis dementerades. På fredagen kom så nyheten att mexikanarna printat ut och signerat alla papper - vilken cirkus!

På måndagen kom så löken på laxen: den stora och mycket viktiga kulkvarnen hade levererats! Från förra torsdagens dipp på $4.18 har nu aktien stigit till $5.69. Ett minsta positivt knyst och ATH på $6.09 flyger all världens väg. Säljer gör jag på $40... kanske.

Helgen kommer att spenderas tillsammans med en hög Q2-rapporter, dags att uppdatera sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar